4 Mayıs 2011 Çarşamba

Anneler Günü Hediyeleri

Annemize vereceğimiz en güzel hediye onu hatırlamanız ve sadece kocaman bir öpücük olsa da annelerimiz hep daha fazlasını hak eder değil mi? Halen annenize ne alacaksınız diye düşünüyorsanız hediye almadıysanız aşağıdaki seçeneklerden biri size yardımcı olabilir. 
Sephora’da Anneler Günü’ne özel parfüm indirimi!
30 Nisan - 8 Mayıs tarihleri arasında, anneniz için, Sephora’dan yapacağınız her 150 TL’lik parfüm alışverişine anında 30 TL, 200 TL’lik parfüm alışverişe anında 50 TL ve 300 TL’lik parfüm alışverişinize ise anında 75 TL indirim kazanacaksınız. Sephora Handbag Atomizer Doldurulabilir pratik parfüm şişesi, sevdiği parfümü hep çantasında taşımak isteyen anneler için favori hediyeler arasında yer alıyor. 
Fiyat: 24.90 TL.


Konuşan Çikolatalar”ile “Seni Seviyorum!” demenin şimdi tam zamanı! 

Nezih, Anneler Günü’nde annesine birbirinden renkli, sıcacık ve trendy hediyeler almak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olacak. Nezih mağazalarında bulabileceğiniz, konuşan çikolatalara sıcacık sevgi sözcükleri ile kaydedebilir; Anneler Günü’nde bu çikolatalar ile annenize sevginizi dile getirebilirsiniz.Fiyat: 5.90 TL 

Teknolojik annelere:)
Trendleri takip eden, internette gezinmeyi seven, üstelik dizüstü bilgisayarlara karşı zaafı olan bir anneniz var ise yüksek performans ve şık tasarımı buluşturan Lenovo Z serisinden bir dizüstü bilgisayar tam annenize göre! Ateş kırmızısı, gece mavisi, lila ve parlak siyah rengiyle her tarz anneye uygun bir Lenovo Z560 ve Z360 modellerinden birini bulmak ve hediye etmek mümkün! Fiyat: 999 USD

Kokoş annelere:) 
Bağdat Caddesi'nde bulunan Almira'ya uğrarsanız hem kendiniz hem de anneniz için kendinizden  geçebilirsiniz. Birbirinden şık taşlı küpeler, kolyeler, küpeler, tokalar Savoroski'yi aratmayacak düzeyde. Ürün çeşitleri 25-100 TL arasında. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder