24 Haziran 2011 Cuma

Twigy’den alışveriş zamanı!

Twigy, yaz tatilini heyecanla bekleyenler için, enerjik ve bir o kadar eğlenceli terlikler hazırladı. Çocuğunuz ve sizin için hem plajda, hem de yaz boyunca atacağınız tüm keyifli adımlarda eşlik edecek olan terlik çeşitlerinin hepsi birbirinden güzel, hangisini seçeceğini bilemiyor insan... İşte birkaç çeşit:)   

Siyah, kırmızı, pembe ve beyaz renk taban seçenekleri üzerine rengarenk balonlarla süslenen baloncuklu terlikler; şeker, meyve, balık, civciv, deniz yıldızı, deniz minaresi gibi yazı çağrıştıran aksesuarlarla zenginleştirilmiş özel bir tasarıma sahip. 

Yaz aşkını plaja da taşımak isteyenler için, Ipanema sahillerinden Summer Love – Yaz Aşkı serisi ise siyah, beyaz, fuşya renklerinde ve üzerlerinde zıt renklerle hazırlanmış kalp simgeleri ile, bu yaz aşkın sözcüsü olacak! Diğer tüm Ipanema modellerinde olduğu gibi, Rio de Janeiro’nun dünyaca ünlü Ipanema sahilinin taş desenini üzerinde taşıyan Summer Love serisi, aynı zamanda eşsiz bir konfor da sunuyor.

Ayrıca; Giesele serisinin hem çocuklar hem yetişkinler için hazırlanmış  fiyonklu ve kelebekli serisi ile de kızınız ile bir örnek olabilirsiniz :) 
Tüm seriler, Twigy mağazaları, Boyner, Ayakkabı Dünyası ve www.zizigo.com’dan alınabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder